joi, 10 aprilie 2014

Întâlnire duhovnicească pentru învăţăceii de la Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" or. Hîncești



          Cu elevii de la Liceul Teoretic "Mihail  Sadoveanu" s-a întâlnit Cristina Balan, masteranda facultăţii de Litere, Studii Filologice şi Spiritualitate creştină din cadrul Universităţii de Stat. Ea le-a vorbit învăţăceilor liceului despre roadele unui post, despre rugaciune, si despre cugetarea asupra propriilor fapte, le-a relatat despre necesitatea de a ne cere iertare de la cei cărora le-am greşit si cât de importantă este iertarea aproapelui şi faptul că vom găsi iertarea doar în măsura în care şi noi iertăm.


Elevii au aflat mai multe şi despre sărbătoarea Învierii Domnului, această Sfântă şi Mare Zi, care este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, de la mic la mare, iar noaptea Sfintelor Paşti este aşteptată cu emoţie şi nerăbdare, tocmai pentru că şi pregătirea pentru această Sărbătoare a Sărbătorilor a fost una pe măsură.

Elevii au primit mici cadouri şi un îndemn de a se pregăti în perioada care ne despare de Sărbătoarea Învierii apelând la hrana spirituală, care ne este oferită de două mii de ani continuu de Mama creştinilor dreptcredincioşi - Biserica Ortodoxă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu